Unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente publice din România, a lansat un serviciu de livrare a alimentelor bazat pe abonament

Universum, unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente publice din România, a lansat un serviciu de livrare a alimentelor bazat pe abonament.

Serviciul este dedicat celor care lucrează de acasă sau sunt izolați acasă în această perioadă, datorită restricțiilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii noului focar de coronavirus.

Serviciul a fost dezvoltat în parteneriat cu Lagoo Snagov.

Meniurile sunt structurate în trei tipuri de abonamente, inclusiv două mese pe zi (prânz și cină). Serviciul include un meniu Standard pentru cei care nu au restricții alimentare, care conține preparate făcute din toate categoriile de alimente, un meniu vegetarian pentru cei care nu consumă produse animale și un meniu Gourmet pentru cei care își doresc o experiența culinară.

Compania spune că mâncarea este gătită și livrată în siguranță maximă, fără contact uman. „Am simțit chiar noi înșine, ce înseamnă să lucrezi de acasă, în acest moment aproximativ 150 de colegi din grup lucrează de la distanță. Știm că mulți dintre noi lucrează de acasă, dar nimic nu se compară cu mâncarea gătită în acasă. Dar acest proces necesită timp, ingrediente diverse și proaspete și nu este neapărat ieftin. Am avut experiența de a hrăni peste 50.000 de persoane care au participat la evenimentele noastre într-un an. Și ne-am întrebat dacă putem folosi această experiență și să răspundem unei nevoi ajutându-i pe cei aflați în impas în timp ce ne susținem locurile de muncă și comunitatea în același timp. Și de aici a venit ideea unei soluții economice și sigure, care rezolvă în zece minute subiectul mâncărurilor proaspete pentru întreaga săptămână ”, a declarat Cristian Hossu, partenerul manager al Universum.

Serviciul este pregătit să ia până la 1.000 de abonamente pe săptămână, iar mâncarea este livrată rece și poate fi încălzită acasă.

Sursă – https://ziaruldebucuresti.ro/

Leave a Comment