Unde poti calatori in Europa anul acesta

Cine este in cautarea vacantei perfecte stie cat de dificil este de pregatit aceasta intrucat sunt foarte multe detalii care trebuie puse la punct, incepand de la alegerea destinatiei, pana la perioada potrivita, mijlocul de transport sau locul de cazare. Totusi, pentru ca marile aeroporturi din Romania s-au dezvoltat considerabil, periodic sunt propuse noi curse directe, iar acestea sunt foarte accesibile, astfel ca niste bilete de avion pot reprezenta cea mai accesibila modalitate de a calatori.

Relaxeaza-te la soare in Barcelona

Barcelona este unul dintre cele mai populare orase ale Europei la ora actuala si duce vizitatorii intr-o calatorie unica, de la faimosul parc Guell, pana la cluburile din zonele de plaja, la bisericile si comorile arhitecturale impanzite pe toate strazile, orasul reprezinta destinatia ideala pentru cei aflati in cautarea unor noi aventuri. Este nevoie de minim o saptamana pentru a putea descoperi principalele atractii, iar multe dintre activitati sunt concentrate in jurul zonei Las Ramblas, o serie de strazi inguste ticsita cu restaurante, cluburi si o piata pietonala plina de viata. De asemenea, cei care ajung aici trebuie sa includa pe itinerariul lor un tur al capodoperelor lui Gaudi, de la Casa Mila, la Casa Batillo si Sagrada Familia.

Mergi in Amsterdam

Oricand se pot alege bilete de la Aerotravel pana in capitala Olandei, intrucat acest oras aduce, cu siguranta, o experienta unica pentru toti cei care ajung aici. Infrastructura este una dintre cele mai dezvoltate din intreaga lume, astfel ca vizitatorii pot ajunge cu usurinta dintr-un punct in altul. Printre cele mai importante se numara plimbarile de-a lungul canalelor care alcatuiesc un labirint, descoperirea celor mai mari capodopere ale lui Vincent van Gogh gazduite in Muzeul de Arta si nu numai.

Descopera istoria Atenei

Cu siguranta putine orase din lume pot rivaliza cu Atena din punct de vedere al importantei istorice. Pe masura ce soarele se ridica deasupra marmurei fine de pe Acropole, capitala Greciei pare ca prinde viata si isi invita vizitatorii la nenumarate activitati, de la descoperirea principalelor muzee, a ruinelor, a bisericilor si tuturor monumentelor impanzite la tot pasul, Atena promite si numeroase atractii pentru tineri, care au ocazia sa se relaxeze la restaurante, terase si cafenele, vremea fiind prietenoasa pe toata durata anului.

Alege Madrid

Daca iti cumperi bilete de la Aerotravel pentru a vizita Madrid trebuie sa stii ca acesta este cel mai mare si cel mai populat oras al Spaniei, motiv pentru care este de la sine inteles ca trebuie sa ascunda, printre altele, si nenumarate activitati. Turistii sunt atrasi de arhitectura impresionanta a cladirilor, de galeriile de arta care adapostesc picturi faimoase, muzee care atesta istoricul bogat al orasului si multe altele, insa si gastronomia reprezinta o atractie principala pentru multi.

Leave a Comment