Trebuie sa profiti de tehnologia cloud

Daca dispui de un magazin online si iti doresti ca acesta sa fie bine vazut online pentru ca numarul clientilor sa nu reprezinte vreodata o problema, cu siguranta, ai nevoie de servicii de cea mai buna calitate pentru ca totul sa fie intretinut asa cum se cuvine. Astfel, Devpro reprezinta locul ideal catre care se poate orienta toti cei care detin un magazin online de dimensiuni medii si mari intrucat acestea au cateva nevoi speciale. De exemplu, intotdeauna este nevoie de cloud web SSD, iar aici sunt puse la dispozitie cateva pachete foarte atractive care merita luate in calcul in toate conditiile.

Seriozitate si profesionalism

Cu siguranta, performanta este importanta in toate conditiile si o vei gasi la Devpro intrucat aici se folosesc cele mai noi tehnologii care sa asigure cele mai bune conditii in toate conditiile. De asemenea, si infrastructura cloud este bine pusa la punct intrucat totul este bine organizat intr-un nod specializat. Nu vei avea grija datelor tale pentru ca in fiecare zi se face back up, ceea ce presupune ca orice problema de securitate care poate sa intervina in vreun moment nu va avea efectul dorit pentru ca exista toata siguranta necesara. In acelasi timp, configurarea este gratuita, astfel ca orice client are libertatea pe care si-o doreste atunci se va instala si configura serverul, in timp ce infrastructura de stocare beneficiaza de Fault Tolerance, iar migrarea este gratuita, astfel ca merita sa se profite oricand de un nou server mai sigur si mai bun.

Foarte utila se dovedeste si virtualizarea cloud, care presupune ca pot fi include datele mai multor masini in cloud si nu intr-o singura masina fizica, asa cum se obisnuia pana acum, motiv pentru care merita sa se profite de pe urma evolutiei tehnologice. Clientii vor avea parte si de protectie Ddos, intrucat atacurile de acest tip sunt foarte comune si pot atrage adevarate batai de cap pentru clienti. Asadar, totul presupune ca tiparele de atac vor fi recunoscute imediat, traficul aferent va fi filtrat si diferentiat de cel obisnui si mai apoi sunt luate masurile adecvate in acest sens.

Cele mai bune preturi

In acest sens ai la dispozitie trei pachete din care poti alege in functie de nevoi, preferinte si bugetul alocat, totul incepand de la 79 de lei pe luna, ceea ce aduce un IP dedicat inclus, backup in fiecare zi, 40 GB spatiu SSD, 4 GB RAM, 20 TB trafic si nu numai. Urmatorul pachet poate fi ales pentru 149 de lei si este ideal pentru cei a caror nevoi sunt putin mai mari, pe cand pachetul superior poate fi ales pentru 249 de lei in fiecare luna si asigura cele mai bune conditii pentru toti clientii.

Leave a Comment