Tema de forum – “A V-a omenire si viitorul ei si al Romaniei, zona Dragonului”

Bun, deschidem spre discutie tema mai sus amintita (sa se ierte mamofonia – hahaha – glumim, intelegem, da?).
Ceea ce credem despre asta se rezuma la atat: este necesar sa pricepem ca pasim prin ceata, nu numai noi, cat si cei care ne-au predat aceste informatii prin carti si alte surse.
Din experienta, faptul ca omenirea este la cea de-a 5-a sa generatie, este o vorba din carti. Nu stie nimeni cu exactitate asta, nu a bagat nimeni mana in foc pentru asta, nu a fost in stare nimeni sa demonstreze asta, nu si-a asumat nimeni relevarea pana acum (din diferite motive) sa faca diferentierea intre cele 5 generatii umanoide. Asadar, recomandam a se pastra aceasta informatie la stadiu de zvon si  propaganda. Am intampinat usoare dificultati punand cap la cap istoria veche a omenirii cu cea de astazi. Redam cateva puncte care s-au evidentiat:
a. Prima generatie de oameni, facuti, nu nascuti (cunoastem sintagma) – se pare ca aveau dimensiuni mai mari decat oamenii din ziua de astazi (iata, ne cunoastem pe noi si pe ei, trebuie sa dovedim acum existenta celorlalte 3 generatii ramase neelucidate). Aici este o contradictie in termeni, foarte subtila, pentru ca textele vechi spun ca Ingerul Cazut nu putea face oameni, dar putea rapi pe cei facuti si sa-i modifice dupa pofta lui. Deci, probabil este vorba despre a construi si a modifica (a adapta).
b. Generatiile de uriasi (Elfii), nu sunt oameni ci umanoizi, deci nu ii luam in calcul.
c. Nu exista o generatie de dinainte de Potop si una de dupa. Pentru ca a exista o continuitate, nu a fost rasa de pe fata Pamantului o intreaga specie, ci doar o Insula.
d. Explicatia cu disparitia dinozaurilor in urma unui cataclism de proportii. 6 din 49, loterie. Nu avem date exacte, nu stim cine a murit, cine a ramas.
e. Dupa Marele Razboi cu Raul suprem pe Pamant (evuri in urma), Elfii se retrag de pe Pamant, peste Mare. Aici miroase a Centrul Pamantului, nu mai departe, majoritatea relatarilor despre cei care fiinteaza in interior foloseste aceeasi statura pentru vegetatie si locuitori: mare.
f. Alienii de Pamant, cei veniti din Spatiu (alien engl. = strain ). Se pare ca au venit cu modificari de ADN. Asta ne face sa ne gandim la cateva idei. Prima este ca Ingerul Cazut nu s-a mai putut intrupa vreodata pe Pamant, si este inchis intr-o alta dimensiune. Asta nu il impiedica sa patrunda ca energie in forme de viata existente, capabil sa MODIFICE, DAR NU SA CONSTRUIASCA.

Cei care au selenizat planeta Pamant, nu au creat, au modificat (cel putin asa suntem lasati sa credem).
g. Zeii si semizeii din perioada Troiana (circa 1200 i.e.n.). Cei mai multi cu Centrul in Romania de astazi. Pareau la corp asemanatori cu oamenii, insa puterile lor sunt incomparabile. Dispar si ei fizic.
Viitorul Romaniei si al celei de-a “V-a generatie” de umanoizi
Credem in traditii. Iar traditiile vorbesc si vrute, si nevrute, in functie de puritatea taranilor dar si de intelectul lor. Oricum, se pare ca va exista un sfarsit al generatiei a V-a (cum este si normal – nimic nu este vesnic in afara de Adevar – Dumnezeu nu este Infinit, este Adevar). Nu prea stim cum va fi, dar cica va fi in urma unei tumultoase intamplari, iar traditiile romanesti vorbesc despre MULT VANT. Si va fi si cineva care va opri acest mult vant, la malul marii, Bourul. Care pana atunci nu va fi stiut despre forta sa. Din punctul nostru de vedere, atuurile Romaniei sunt putine si bune, dar fara mari merite ale romanilor de astazi. Unul este ca Romania a fost Pamantul unde au coborat si au stat Ingerii, unde au fost create primele generatii de umanoizi. Toate astea au conferit partii asteia de lume o energie si o forta aparte. A fost prima fasie de pamant de pe Pamant. Restul a fost apa si intuneric dens, de nepatrus. Mai este un atu, dat de ADN. Pentru ca ADN
-ul a ramas din vremuri vechi. Adica informatie si putere. Si cam atat.
Zona Dragonului peste Romania
Este un subiect abordat de mai multe ori. Este vorba despre proiectia galaxiei Draco peste Romania, forma lantului muntos Carpati (cunoscut astazi sub acest nume) fiind litera S, sau cifra 6 intoarsa (in oglinda) sau, sau … Mai este vorba si despre forma muntilor din Romania, forma a unui Sarpe cu cap de balaur, decapitat, care tinde sa faca un cerc, asemanator Uroborosului. Capul este dat de Muntii Apuseni, indreptat catre coada (botul este la Alba Iulia, urechile la Cluj si spre Oradea, coada in zona Caras Severin). Sunt multe interpretari si simboluri aici, fie ca este Marele Sarpe sectionat de Troian (Novac), fie ca este Sarpele care pazeste comoara (sta asezat pe ea), fie ca Gold Corporation vrea sa ia capul Sarpelui (si le doresc, pe aceasta cale, mult succes!); fie, fie, fie.
Cam atat am rezumat. Asteptam cu deosebit interes parerile voastre! Zambesc.