Tara pe care merita sa o vizitezi in acest an

A calatori in Grecia in vacanta inseamna sa te bucuri de una dintre cele mai fascinante tari din Europa.  De aceea noi iti punem la dispozitie oferte de charter Grecia. Plin de mitologie, istorie si viata. Exista urme ale trecutului in fiecare colt. Oamenii ei ospitalieri sunt prieteni, exprimand expresia artistica a culturii unice, dragostea si lacrimile cu voce tare. Viata de vacanta din Grecia se afla la rascruce de culturi si civilizatie, unde istoria, mitologia si ideile se amesteca pentru a forma un contrast admirabil. De la trecut la prezent – de la prezent la trecut – prin apele vesnice ale Marii Egee, calatoria in Grecia este o venire si o iesire constanta. In Grecia, miturile devin realitate, iar realitatea devine mit. Cand te gandesti la Grecia, cu siguranta te gandesti la gloria antica. Te gandesti la filozofie, democratie si sistem, arta si arhitectura, insule frumoase si mancare delicioasa. Si crezi ca e bine! Grecia este asta! O destinatie turistica, numeroase activitati si atractii.

De exemplu, la urmatoarea vacanta in Grecia, ar trebui sa vizitati Atena; un oras uimitor. Atena va va cuceri cu obiceiurile sale, cultura bogata si arhitectura minunata. Cand vizitati Atena, veti fi uimiti de ruinele si toate acele cladiri maiestuoase care par a fi in afara timpului. Vizitati Acropola de pe varful dealului – o existenta maiestuoasa – indrazneste sa stapanesti intregul peisaj din jur. Cand calatoriti la Atena, ar trebui sa petreceti cel putin o zi si jumatate vizitand Partenonul, Muzeul Acropolei, districtul Plaka, orasul olimpic si celebra Piata Syntagma. Toate aceste site-uri pot fi parcurse, asa ca va rugam sa incercati sa purtati pantofi confortabili. Dar sarbatorile din Grecia nu s-au incheiat la Atena. In plus, puteti calatori, cunoaste si aprecia frumoasele insule ale acestei tari. O insula plina de povesti si un mediu natural de invidiat. De exemplu, putem evidentia frumoasa insula Santorini, care ne uimeste prin frumusetea sa. Una dintre atractiile insulei este dealul Oia. Pe varfurile inguste ale acestei insule vulcanice, sunt adunate multe case pitoresti. Cu peretii albi unici si peretii acoperiti cu Santerite exuberante, casa a devenit una dintre cartile postale principale din zona.

In timpul vacantei in Grecia, exista o alta insula pe care ar trebui sa o cunoasteti – fara indoiala – Mykonos. Este o insula complet diferita de Santorini. Diferit, dar la fel de frumos si atractiv si toate aceste in pachetul nostru charter in Grecia, bucurandu-va de transport, cazare si masa, toate in acelasi pret. Mykonos este mai mare si mai plat. Orasul este situat la un nivel scazut deasupra nivelului marii. Mykonos (Mykonos) are strazi inguste si asemanatoare unui labirint, acesta este un oras magic. Casele albe cu usi albastre si turcoaz si scari colorate sunt un loc ideal pentru a va bucura de peisaj.

Leave a Comment