Suplimente pentur viitoarele mamici

Orice viitoare mamica isi doreste isi doreste ca la nasterea copilului acesta sa aiba parte de cele mai bune conditii, sa primeasca cea mai mare nota si sa paseasca cu dreptul pe lume. Astfel, inca inainte de concepere e nevoie de multe pregatiri, iar totul poate fi mult mai usor cu ajutorul Femibion Romania intrucat acestia nu numai ca aduc sfaturi si informatii esentiale, insa propun si cele mai bune suplimente alimentare, impartite pe anumite perioade ale sarcinii.

Adopta un stil de viata corect

Asadar, in primul rand este esential atat ca mamicile, cat si tatii sa adopte un stil de viata corect chiar si cu cateva luni inainte de concepere, pentru ca organismul sa fie bine pregatit pentru a duce o sarcina in cele mai bune conditii. Cel mai important este ca fumatul si consumul de bauturi alcoolice sa fie evitate cu desavarsire.

Dieta sanatoasa este esentiala

Mai apoi trebuie adoptata si o dieta sanatoasa, care sa includa cat mai multe fructe si legume, iar un plan alimentar ideal poate fi alcatuit impreuna cu medicul nutritionist, astfel ca pe aceasta cale e mult mai simplu ca viitoarele mamici sa fie pe deplin multumite si satisfacute de mesele consumate.

Cele mai bune suplimente

In schimb, oricat de complete ar fi mesele zilnice, acestea nu aduc raportul de vitamine si nutrienti necesar, motiv pentru care Femibion Romania recomanda apelarea la suplimentele alimentare propuse. Totusi, este esential de stiut ca acestea nu au fost concepute pentru a inlocui o masa, ci doar le completeaza.

Relatia cu medicul

In acelasi timp, se recomanda pastrarea unei relatii cat mai apropiate cu medicul personal, intrucat pe aceasta cale e mult mai usor ca sarcina sa se deruleze in cele mai bune conditii, fara probleme si riscuri, iar Femibion propune si cele mai bune sfaturi.

Leave a Comment