Sunt multe de vazut in capitala Spaniei

Capitala Spaniei reprezinta unul dintre cele mai vizitate orase ale Europei si pe buna dreptate intrucat dispune de nenumarate atractii, astfel ca este luat cu asalt de turisti din toate colturile lumii. La tot pasul se gasesc diverse suprize si activiati pentru toata lumea, indiferent de varsta, motiv pentru care tot ce trebuie sa faci este sa alegi bilete de la Aerotravel pentru ca acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Gran Via

Una dintre cele mai populare artere din Madrid este Gran Via care duce catre unele dintre cele mai emblematice monumente ale capitalei Spaniei, incepand de la cladirea Metropolis si pana la Plaza de Espana. Magazine, baruri, cazinouri, terase, restaurante, toate se intind pe o distanta mai mare de un kilometru, insa nu trebuie ratate nici magazinele de bijuterii, Muzeul Chicote, Hotel de las Letras si nu numai. Tot aici se gaseste si impresionantul Palat al Telefoanelor, iar mai departe nu trebuie ratate Capitoliul, cinematografele Callao si Palacio de la Prensa, si nici teatrele Compac sau Lope de Vega, urmand ca Gran Via sa ajunga la final intre Turnul Madrid si Edificiul Spaniei, alaturi de monumentul dedicat lui Miguel de Cervantes care se regaseste in mijlocul pietei.

Descopera muzeele si galeriile

Explorarea Triunghiului de Arta al Madridului trebuie sa reprezente o activitate inclusa in programul oricarui vizitator, aici fiind amintite Museo del Prado, Reina Sofia si Thyssen – Bornemisza. Merita descoperita si gradina verticala Caixa Forum, insa totul nu se limiteaza numai la muzee grozave si galerii de arta pentru a admira frumusetea orasului, astfel ca Aerotravel iti vine in ajutor si a pregati cateva dintre punctele pe care le poti trece pe itinerariul tau.

Vederi grozave

Linia cerului Madridului este una dintre cele mai atractive din intreaga tara, iar pentru a fi descoperita exista mai multe posibilitati, incepand cu terasa Circulo de Bellas Artes, care remarca prin dimensiunile sale impunatoare. Asadar, de aici se pot admira monumentele faimosase, cladirile istorice, parcurile si nu numai, iar alte doua locuri ideale din acest punct de vedere sunt Hotel de las Letras si Urban, acesta din urma dispune si de o piscina, motiv pentru care reprezinta o activitate ideala pentru tineri si nu numai.

Calatoreste mai comod

Alege bilete de la Aerotravel pentru a vizita capitala Spaniei si descopera cea mai comoda modalitate de a calatori, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele. In plus, cursele sunt directe, ceea ce presupune ca sunt de ajuns numai cateva ore pentru a ajunge in Madrid din diferite orase ale tarii, printre care Bucuresti, Iasi, Timisoara sau Cluj-Napoca. Pe aceasta cale se evita zborurile cu escala, dar si cursele interminabile cu masina personala sau autocarul care implica si costuri mult mai mari pe langa oboseala si disconfort.

Leave a Comment