Orice atelier trebuie sa fie organizat bine

Daca esti de parere ca afacerea ta nu se desfasoara in cele mai grozave conditii pentru a aduce performanta maxima, cu siguranta, intotdeauna, exista o multime de detalii si aspecte de care se poate tine cont si care sa se imbunatateasca. De exemplu, oricand te vei putea orienta catre dulapuri Tecnolam care sa aduca o organizare mai buna pentru mecanici, iar acestia sa devina implicit mult mai eficienti. Produsele sunt fabricate pentru fiecare client in parte, in functie de nevoile si preferintele acestuia, pentru ca la final sa fie pe deplin multumit.

Pentru autoutilitare

Aceste dulapuri sunt potrivite intr-o multime de contexte, incepand pentru service-urile mobile, iar gama de furgonete acoperita este foarte variata incepand de la cele din grupul Dacia Renault cu modelele Logan, Dokker, Master sau Kangoo, cele de la Mercedes cu Sprinter sau Vito, Fiat Doblo si Ducato, Ford Connect, Transit si Ranger, Volkswagen Amarok, Crafter, Caddy sau Transporter, insa nu lipsesc nici cele de la Opel, cu Movano, Combo si Vivaro sau de la Citroen cu Jumpy, Berlingo si Jumper.

Pentru serviceuri fixe

Bineinteles, dulapurile sunt ideale si pentru service-urile fixe intrucat orice mecanic poate avea parte de o organizare mai buna a lucrurilor, ceea ce presupune cresterea eficientei si a performantelor.

Cea mai buna calitate

Oricine alege dulapuri Tecnolam se va bucura de cea mai buna calitate posibila, motiv pentru care oricine se va bucura de cele mai bune conditii, iar produsele rezista in cele mai bune conditii chiar si peste cativa ani, fara sa se deterioreze.

Costuri accesibile

Unul dintre cele mai importante avantaje aduse de Tecnolam este reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si nu este nevoie de costuri ridicate pentru abeneficia de aceste produse de cea mai buna calitate. Cu alte cuvinte, printr-o investitie minima orice client se poate bucura de mai multa eficienta, avand parte de tot profesionalismul necesar in toate conditiile.

Profesionalism

Cu o experienta bogata in domeniu, de peste trei decenii, este de la sine inteles ca serviciile celor de la Tecnolam nu ii vor dezamagi nici pe cei mai pretentiosi, motiv pentru care trebuie sa se profite de pe urma acestora. Totul este asigurat de experienta bogata, de peste 30 de ani pe care o au inginerii de aici, acestia fiind pregatiti sa intervina imediat in toate conditiile.

Buy Back

Totodata, clientii se pot bucura, pe langa preturile accesibile, si de sistemul buy back care presupune ca pot oferi la schimb propriile produse de care nu mai vor sa se foloseasca, urmand ca din pretul final sa se scada cel al produselor oferite. Cu alte cuvinte, cu siguranta, Tecnolam reprezinta locul ideal catre care se poate orienta oricine are nevoie de cele mai bune conditii in propriul service.

Leave a Comment