Nu e usor sa gasesti angajati capabili

Agentia Personal Calificat este specializata in serviciul de recrutare forta de munca calificata din Vietnam pentru domenii cum ar fi industria IT, constructii, industria hoteliera/restaurant/SPA, ingrijire batrani si persoane cu dizabilitati, service auto.

Persoanele din zonele asiatice care vor sa munceasca in Romania sunt bine pregatite, serioase si au suficienta experienta in domeniul in care se vor angaja astfel incat sa poata realiza toate sarcinile pe care le primesc.

Cu ajutorul agentiei de recrutare, forta de munca este plasata in domeniile in care e cea mai mare nevoie de ea, iar muncitorii vor avea acte si vor lucre in legalitate si vor putea sa isi inceapa activitatea imediat ce se termina procesul de recrutare si plasare.

Domeniile cu cea mai mare nevoie de forta de munca sunt:agricultura si zootehnie, ingrijire batrani si persoane cu dizabilitati, serviceuri auto, transport, bucatarie si cofetarie, confectii si moda, hoteluri, centre spa, constructii.Muncitorii asiatici calificati dau dovada de eficienta la locul de munca, contribuie la dezvoltarea economiei si isi vor demonstra devotamentul si seriozitatea inca din primele zile de munca.

In sectoare precum, ferme si gradinarit pot lucra muncitori vietnamezi, in fabrici si in silvicultura sau in agricultura.In domeniul ingrijirii animalelor pot lucra deasemenea muncitori din Vietnam.

Se pot face angajari cu personal din Asia pentru joburi precum, stivuitori si tractoristi, gradinari priceputi care sa se ocupe de mediile rezidentiale, centrele comerciale, la amenajari. Personal Calificat va poate oferi joburi pentru posturi de infirmiere pentru caminele de batrani, pentru persoane cu handicap sau pentru posturi de ingrijire individuala la domiciliu. Spre deosebire de alte tipuri de angajati, forta de munca calificata din Vietnam are o rabdare mai mare, o intelegere si o atentie potrivita pentru astfel de activitati de ingrijire, dar si pregatire paramedicala certificata.

Personal Calificat face angajari in domeniul auto, centre de reparatie, inspectie si intretinerea masinilor. Se pot aduce muncitori vietnamezi in Romania pentru posturi de mecanici priceputi si cu experienta si tinichigii, vopsitori, motoristi sau orice tip de personal calificat e nevoie. Pe langa acestor sector se mai pot aduce muncitori auto din Sri Lanka sau Nepal specializati in electrica auto sau in alte ramuri importante pentru un service cu servicii de calitate, soferi filipinezi pentru transportul pasagerilor, cu instruire de calitate si reale abilitati de conducere a masinilor, conducatorii auto cu experienta din India si Indonezia, soferii profesionisti din Sri Lanka si India pentru camioane si tiruri, transport marfuri.

Se mai poate gasi personal din tari asiatice pentru domeniul restaurantelor, cofetariilor si firmelor de catering, unde se cere un numar mare de personal. De altfel, muncitorii se pot angaja chelneri si picoli filipinezi foarte simplu, bucatari, cofetari calificati, barmani si ospatari, totul foarte simplu prin intermediul agentiei care se ocupa de import forta de munca din vietnam si alte tari asiatice.

Leave a Comment