Nu e greu sa te bucuri de recoltarea celulelor stem

In ziua de azi este mai usor sa asiguram sanatatea noastra si a celor dragi intrucat avem la dispozitie diferite tratamente care se pun in practica rapid si care sunt foarte eficiente. De exemplu, sunt multi cei care au mai auzit de celulele stem, insa putini stiu exact despre ce este vorba. Asadar, acestea se gasesc in tot corpul nostru, iar tratamtenele bazate pe celule stem se dovedesc a fi ideale intrucat sunt usor de pus in practica.

Diferite surse pentru prelevare

Celulele stem se gasesc in tot corpul, fiind cele care ne alcatuiesc, insa nu orice zona reprezinta un loc bun pentru prelevare. De exemplu, maduva osoasa se dovedeste a fi o sursa la care se apeleaza adesea, iar procedura nu este deloc complicata, fiind minim invaziva si se pune in practica in decurs de cateva zeci de minute, urmand a fi reluata in decurs de cateva zile pana cand se obtin valorile necesare. Totusi, o varianta mult mai simpla este reprezentata de sangele cordonului ombilical care este o sursa si mai bogata si de pe urma careia se poate profita imediat dupa nastere, in caz contrar sursa este irosita.

Pentru diferite afectiuni

Tratamentele cu celule stem sunt puse in practica pentru o multime de afectiuni complexe, incepand de la leucemie, diabet de tip 2, diferite forme de cancer si nu numai, in prezent fiind o lista cu 80 de boli care se pot trata, iar pe viitor se asteapta ca aceasta sa fie completata.

Ideal si pe termen lung

Unul dintre principalele avantaje aduse de celulele stem este reprezentat de faptul ca odata prelevate acestea se pot depozita in banci specializate, fara a fi nevoie sa fie folosite intr-un anumit interval de timp. Cu alte cuvinte, acestea nu isi pierd din proprietati si se vor prezenta in cele mai bune conditii chiar si doua decenii mai tarziu, atat timp cat sunt pastrate respectand regulile.

Unde se depoziteaza?

Asa cum aminteam anterior, celulele stem sunt depozitate in banci specializate, iar Stemsure este una privata, care se diferentiaza de cele publice prin faptul ca donatorii sunt cei care decid modul in care urmeaza a fi folosite celulele stem si de catre cine. In schimb, in cazul bancilor publice donatorii nu au aceasta posibilitate, motiv pentru care nu au niciodata garantia ca se vor putea folosi de cele pe care le-au donat.

Cea mai inspirata decizie

Poti sa vezi contractele Stemsure pentru a determina daca acesta este locul potrivit catre care te vei putea orienta atunci cand ai nevoie de recoltarea si stocarea celulelor stem. Profesionalismul este maxim, iar preturile sunt foarte prietenoase, asa ca poti sa vezi chiar acum cat costa pachetele care variaza de la 1.299 la 2.390 de euro.

Leave a Comment