Nu e completa uniforma ta de la serviciu?

SRI este una dintre cele mai importante institutii ale statului, iar reprezentantii sai, la fel ca multi altii, trebuie sa poarte o uniforma. In schimb, aceasta nu este completa fara emblemele si gradele aferente, iar asemenea produse nu se gasesc la tot pasul. Totusi, pentru broderii agenti SRI oricine poate apela la magazinul online Grade Militare care e foarte bine organizat si dotat si care aduce mai aproape toate produsele de care avem nevoie.

Nu te costa mult

Tarifele difera in functie de produsul care te intereseaza, dar pentru ca acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, nu ai de ce sa aloci bugete importante in acest sens. Ca exemplu, pentru emblemele obisnuite vei plati 45 de lei, pentru petlite subofiteri si ofiteri pretul este de 15 lei, eghiletii costa 99 de lei, gradele pentru sublocotenenti, locotenenti, plutonieri, capitani, maiori si nu numai, costa 40 de lei, astfel ca ce mai astepti?

Diverse oferte

In plus, nu numai ca preturile sunt foarte bune, insa nu trebuie omis nici faptul ca aici te asteapta mai multe oferte, iar de fiecare data cand vei cumpara 20 de perechi, vei primi inca una gratuit. Mai mult, atunci cand valoarea produselor pe care le alegi depaseste pragul de 300 de lei te bucuri si de livrare gratuita prin curier oriunde in tara. Totodata, e bine de stiut ca nu se poate comanda un singur produs, ci e nevoie de o comanda ceva mai mare.

Produse calitative

Oricare ar fi produsele pe care le alegi, toate sunt de cea mai buna calitate, ceea ce reprezinta un mare plus intrucat acestea vor putea fi folosite multi ani de acum inainte fara ca in timp sa se deterioreze. In majoritatea cazurilor pentru broderii se utilizeaza un fir de poliester pentru margini, de diferite culori, iar pentru suport este adus un raport de 65% bumbac si 35% poliester.

Produsele nu pot fi de orice tip, ci e nevoie sa respecte indicatiile legislatiei, asa ca pe cele pe care le poti achizitiona de la Grade Militare sunt ireprosabile din acest punct de vedere. Mai mult, si dimensiunile sunt standard, astfel ca produsele sunt de o calitate superioara si exact ceea ce au nevoie toti functionarii SRI.

Cumperi in cel mai scurt timp

Nu in ultimul rand, te asteapta nenumarate motive pentru care sa plasezi o comanda in cadrul magazinului online Grade Militare, incepand de la faptul ca toate produsele de care esti interesat se afla la doar cateva click-uri distanta, ceea ce presupune ca pot fi de ajuns chiar si mai putin de 5 minute. Nu mai trebuie sa pierzi timpul, ci sa profiti la maxim de cel pe care il ai la dispozitie.

Leave a Comment