Lenjeria de pat Talis pe care nu ai cum sa o refuzi

Dormitorul este o parte foarte importanta a sanatatii noastre fizice si mentale, iar calitatea somnului este un aspect esential pe care trebuie sa il avem in vedere. Cu toate acestea, nu numai baza si salteaua ii determina calitatea buna: patul trebuie purtat bine, iar lenjeria o ajuta si la imbunatatirea calitatii somnului, de aceea cele mai bune lenjerii le gasiti la Talis. Lenjerii, paturi, plapumi: in functie de sezon si de nevoile fiecaruia dintre noi, alegerea hainelor pentru locurile de dormit este, de asemenea, diferita. Atunci cand alegeti asternutul, este necesar sa verificati cu atentie dimensiunea care este scrisa de obicei pe ambalaj si pe eticheta. Cu toate acestea, daca nu avem un pat de dimensiuni standard, trebuie mai intai sa cunoastem dimensiunea patului. Husa saltelei este un element care trebuie introdus direct in saltea inainte de cearsaful de pat pentru a proteja salteaua de praf si bacterii si pentru a preveni transpiratia si alte substante de patrunderea si deteriorarea saltelei in sine.

De obicei, capacul saltelei este realizat din burete si este echipat cu asa-numitele colturi: aceste colturi se refera la pozitia in care capacul saltelei este aderat cu exactitate la colturile saltelei printr-un sistem elastic, astfel incat intreaga husa a saltelei exista inca. Strangeti si atasati uniform la intreaga saltea. In plus, capacul saltelei poate fi din bumbac si poate fi inchis cu un fir elastic legat sub pat. In plus fata de capacul saltelei, puteti pune si o prelata dreptunghiulara pe partea superioara a saltelei si fixati-le impreuna cu dantele legate sub pat: daca este un patut sau un pat in varsta, prelata poate impiedica scutecul sa urineze. In cazul unui „accident” pe timp de noapte, ar trebui folosita o saltea. Lana si plusul pot completa captuseala cearsafului. Evident, cand vorbim despre flanela, lana sau plus, vorbim despre sezonul rece, in timp ce bumbacul si inul sunt mai potrivite pentru sezonul cald.

La Talis,matasea poate fi folosita si ca optiune de vara, dar, desigur, este foarte scumpa. In trecut, bunicile sau cearsafurile bunicilor erau facute din tesaturi grosiere, cum ar fi bumbacul brut sau canepa. Exista inca astfel de tesaturi in kit, dar este recomandat sa le folositi numai pentru efectul estetic (vintage, rustic) produs, nu pentru confort: aceste tesaturi sunt de fapt foarte aspre si incomode atunci cand sunt in contact cu pielea. Nu exista nicio indoiala ca pretul materialelor create de om este mai ieftin decat materialele naturale, dar nu exista nicio indoiala cu privire la confortul materialelor naturale de pe piele: poate sa transpira in mod natural transpiratia si respiratia si sa ofere un contact placut si sanatos, in timp ce acrilic si alte materiale create de om Materialul are un gust post-gust. In mare masura este viclean si sufocant. Lenjeria de pat trebuie selectata si schimbata in functie de sezon si clima.

Leave a Comment