Hotel pe care trebuie sa-l alegi daca ajungi in Predeal

Atunci cand decidem sa mergem in vacanta, unul dintre cele mai importante aspect pe care trebuie sa le luam in considerare este locul in care ne vom odihni. Pentru un turist, unitatea de cazare in care decid sa stea pe parcursul unei vacante este cu adevarat unul dintre factorii cei mai importanti, mai ales pentru cei care aleg o vacanta pentru odihna si relaxare. Un hotel trebuie sa le ofere clientilor confortul si facilitatile necesare pentru ca zilele petrecute acolo sa fie unele memorabile. Daca ajungeti in Predeal, este bine de stiut, ca hotelul Elexus este unul dintre cele mai rafinate si elegante hoteluri din statiune.

50 de ani e traditie

Numele hotelului Elexus a fost schimbat recent. Acesta este o unitate de cazare in statiunea Predeal de aproximativ 50 de ani, iar experienta pe care acestia o au in domeniul hotelier este vasta si extrem de apreciata de clientii care de-a lungul timpului au trecut pragul hotelului.

Profesionalism si dedicare

In cei 50 de ani de experienta, personalul hotelului a fost mereu ghidat de aceleasi principii de profesionalism si dedicare. Chiar daca timpul a trecut, angajatii hotelului sunt in continuare devotati si extrem de profesionisti in ceea ce priveste serviciile pe care le pun la dispozitie. Vei fi intampinat de zambete calde si de disponibilitate oricarei persoane din staff-ul hotelier. Totodata, daca vei avea nevoie de ajutor in orice aspect, cei de la Hotel Elexus,  se vor asigura ca il primesti si sederea ta este una cat mai placuta.

Numar mare de camere

De foarte multe ori atunci cand mergem in vacante ne confruntam cu probleme legate de numarul de camere din hotel. Hotel Elexus iti pune la dispozitie un numar mare de camere de hotel. Astfel, fie ca alegi sa stai intr-o camera single, in una dubla sau intr-un apartamente, hotelul prezinta numeroase variante pentru ca vacanta ta sa fie una reusita si lipsita de neplaceri.

SPA

Pentru cei care cauta un loc in care relaxarea si distractia sa se impleteasca perfect, Hotelul Elexus le pune la dispozitie clientilor un SPA, unde isi pot petrece o dupa-amiaza perfecta, si linistita. Piscina este un mediu calm, unde clientii hotelului au parte de unele dintre cele mai frumoase momente din vacanta.

Peturi excelente

Hotelul Elexus le pune la dispozitie clientilor sai, servicii exceptionale la preturi reduse. Desi este un hotel de 4 stele, cu foarte multe facilitati incluse, o noapte de cazare nu te va costa mai mult de 250 de lei. Confortul dumneavoastra este cel mai important aspect pentru cei de la Hotel Predeal, iar acestia vor face tot posibilul ca pe parcursul sederii la hotel sa va simtiti exceptional din toate punctele de vedere.

Leave a Comment