Urmează să aveți parte de cel mai frumos și cel mai important eveniment din viață, nunta dumneavoastră? Doriți să vă asigurați o anumită cantitate de gheață carbonică din București, la un preț cât mai accesibil? Gheața24 are cele mai bune oferte pentru dumneavoastră, astfel încât să beneficiați de fumul greu de care aveți nevoie în cadrul evenimentului organizat. Astfel, dacă doriți să comandați gheață carbonică în București, Gheață24 vă stă la dispoziție 24 de ore din 24.

Dincolo de utilizările de bază, pe care le cunoaștem cu toții, gheața carbonică este folosită și pentru a crea anumite efecte speciale pentru pentru cinematografe, dar și de către fotografi și realizatorii de film care vor să creioneze un scenariu cât mai plin de mister sau, din contră, romatism. Pentru efecte mai mari, așa cum sunt cele pe care le vedem la producțiile de televiziune și scenă, gheața carbonică este utilizată împreună cu o mașinărie specială, care produce fum greu. Gheața uscată creează efecte vizuale spectaculoase de-a dreptul de fum la nunți, petreceri Halloween, petreceri de naștere și în pub-uri și cluburi de noapte. Iată, deci, câte utilizări diverse are, iar acestea sunt doar câteva, pentru că în continuare vă vom prezenta altele.

Gheața carbonică permite ca produse persabile, începând cu alimente până la probe medicale și vaccinuri, să rămână reci, fără a fi nevoie de transportul în mașini frigorifice scumpe. Prin simpla ambalare a gheții carbonizate în jurul produselor în containere izolate corespunzător, se oferă clienților o modalitate sigură și economică de transport și livrare. În mod similar, pentru depozitare, mărfurile perisabile și produsele pot fi ambalate în recipiente termice cu gheață carbonică plasată deasupra produsului și apoi închise alternativ, pentru depozitare de urgență pe termen scurt.

Oferind un control constant și sigur al temperaturii, gheața carbonică permite depozitarea și distribuirea produselor prin curieri la temperatura optima a oricăror tipuri de produse, fără a fi nevoie de utilizarea unui transport specializat, refrigerat mecanic, asigurând livrarea în cele mai bune condiții posibile la costuri minime. Prin urmare, dacă vreți să faceți câteva economii în acest sens și să asigurați un transport de alimente sau alte substanțe sensibile la un preț cât mai bun, gheața carbonică reprezintă, cu siguranță, o soluție mult mai ieftină și avantajoasă ca preț.

În plus, pe site-ul nostru, www.gheata24.ro, aveți posibilitatea de a comanda orice cantitate de gheață carbonică în București,  astfel încât să beneficiați de reduceri de preț, în funcție de câte kilograme doriți. Cert este că noi vindem începând cu un kilogram și chiar până la câteva zeci sau sute de kilograme. Așadar, oferta noastră este nelimitată, ceea ce vă permite să aveți acces la o canitate cât se poate de mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *