Gaseste aici cel mai bun ceas inteligent pentru tine

Un smartwatch este un dispozitiv purtabil care dispune de numeroase functii care te ajuta sa iti simplifici activitatile zilnice. Acesta este o extensie a unui smartphone, putand vedea continutul telefonului. Cu toate acestea, un smartwatch prezinta si numeroase caracteristici suplimentare care fac diferenta. Te invitam la magazinul online iuni.ro pentru a alege un smartwatch dintre numerosele noastre modele de care dispunem.

Usor de conectat

Odata sincronizate cele doua dispozitive, ceasul inteligent si telefonul, vezi putea prelua apelurile si mesajele direct de la incheietura mainii. Astfel, nu vei pierde niciun apel si vei putea raspunde prompt la mesajele primite, ocazie cu care eviti orice situatie neplacuta.

Noutati de pe social media

Pentru a fi mereu la curent cu noutatile, de pe smartwatch vei putea vedea notificarile primite astfel incat sa fii in permanenta la curent. De asemenea, iti poti verifica aplicatiile de social media pentru a vedea ce mai fac prietenii tai. Poti primi notificari pe smartwatch de la toate aplicatiile de pe telefonul tau, dar poti si sa le blochezi pe cele care nu sunt relevante pentru tine.

Ideal pentru sport

Daca esti o persoana careia ii place sa fie activa, cu siguranta vei aprecia functiile de fitness si sanatate pe care le prezinta un smartwatch. De pe acesta iti poti urmari numarul de pasi facuti si vei fi anuntat atunci cand iti atingi obiectivul setat. De asemenea, vei putea vedea numarul de calorii arse care se calculeaza in functie de activitatea facuta. Caracteristicile sportive de care dispune un smartwatch iti permite sa urmaresti activitatile precum plimbarile, alergarea, ciclismul, inotul, antrenamentele de forta si altele.

Functia antifurt

Aceasta functie consta in faptul ca in cazul in care intre telefonul tau si smartwatch este o distanta prea mare, se va emite automat o alerta. Astfel, nu il vei putea pierde niciodata. Iar o alta caracteristica asemanatoare este cea de gasirea telefonului. Astfel apesi pe aceasta functie de pe smartwatch care va face telefonul sa dea o alarma, chiar daca este pe silentios.

Te odihnesti mai bine

Cu ajutorul functie de urmarire a calitatii si duratei somnului, vei putea incepe sa vezi ce anume necesita o schimbare pentru a ajunge la un somn mai odihnitor. De asemenea, iti poti urmari ritmul cardiac si sanatatea generala direct de pe smartwatch. Astfel, vei stii mereu ce este nevoie sa imbunatatesti pentru un nivel de sanatate ridicat.

Preturi mici

La iuni.ro beneficiezi de preturi anantajoase pentru ca tu sa iti achizitionezi modelul perfect conform preferitelor tale. Astfel, nu doar ca vei avea un dispozitiv care prezinta numeroase functii folositoare, dar va fii si un accesoriu excelent.

Mai simplu online

Daca doresti sa iti cumperi un smartwatch, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe iuni.ro si sa plasezi o comanda direct din confortul spatiul tau.

Leave a Comment