Eleganta si rafinament in cadrul acestui hotel din Constanta

Atunci cand business-ul tau te poarta la malurile marii, cu siguranta, esti interesat de un loc de cazare care sa se ridice la nivelul asteptarilor. Astfel, un hotel business in piata Ovidiu, chiar in inima orasului Constanta, pe care sa te bazezi este Casa Hrisicos. Pe langa conditiile ideale aduse, aici vei intalni si un concept nou, unic in Romania, acela in care oaspetii controleaza totul prin intermediul smartphone-ului.

Aproape de toate punctele tale de interes

Casa Hrisicos te asteapta in centrul orasului, in Piata Ovidiu, chiar langa Muzeul de Istorie si Arheologie. Pozitia sa este ideala, fiind aproape de multe dintre punctele tale de interes, de la zona business din Constanta, pana la Cazinou, Acvariu, Marea Moschee, plaja sau port. Fie ca ajungi in oras in calitate de turist sau in interes de serviciu, intotdeauna ai nevoie de un loc in care sa te cazezi si sa te simti bine, iar Casa Hrisicos, cu siguranta, indeplineste toate cerintele tale.

Cele mai bune conditii

Hotelul de 4 stele dispune de camere spatioase, bine luminate, frumos mobilate si decorate si asigura tot ce ai nevoie pentru a-ti face sederea la malul marii cat mai placuta. Iti poti alege oricare dintre cele 23 de camere, iar pentru confortul tau te asteapta tot ceea ce iti doresti, de la perne cu puf, pana la saltele ortopedice cu topper, aer conditionat cu termostat reglabil si nu numai.

O cladire cu istorie

Merita amintita si istoria cladirii care a fost inaugurata la inceputul anilor 1900 cand avea acelasi scop ca si astazi, insa intre timp a indeplinit si alte roluri, printre care si cel de sediu de banca. Casa Hrisicos este unul dintre principalele puncte de piata Ovidiu, iar de-a lungul anilor i-au trecut pragul mari personalitati, printre care si scriitori precum I.L Caragiale sau Alexandru Vlahuta. Astazi, toata lumea poate face parte din istorie intr-un hotel de business din piata Ovidiu precum acesta.

Mai multe masuri luate

Pentru a asigura tuturor oaspetilor cele mai bune conditii, Casa Hrisicos a luat mai multe masuri, inclusiv de siguranta. Astfel, oricine are posibilitatea de a-si gestiona sejurul cu usurinta direct de pe telefon. Aici nu exista personal la receptie, dar avem acces la receptioneri virtuali. Nici check in sau check out fizic nu exista, informatiile personale nu sunt stocate pe hartie, ci totul se getioneaza online, inclusiv deschiderea usilor intrucat au fost eliminate cardurile cheie din plastic. Plata se face exclusiv online in conditii de deplina siguranta, iar pentru a comunica direct cu personalul avem diferite posibilitati, fie la telefon, prin chat sau email, urmand ca la final factura electronica sa fie trimisa automat prin email.

Leave a Comment