Diesel sau GPL?

In ziua de poluarea reprezinta un fenomen complex care afecteaza intreaga planeta si isi lasa amprenta chiar si in Romania, motiv pentru care se cauta solutii care sa combata. Probabil ca una dintre cele mai grozave optiuni este reprezentata de autoturismele electrice, insa preturile acestora inca sunt ridicate si nu reprezinta o varianta viabila pe termen scurt, intrucat ar fi nevoie de cateva decenii pana cand acestea sa inlocuiasca flota curenta din tara. Totusi, o optiune care merita luata in calcul este reprezentata de instalatii GPL auto, care duc la economii considerabile, la protejarea mediului si sunt prezente mai multe avantaje.

Preturi accesibile

Unul dintre principalele avantaje este reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile, iar pentru o instalatie GPL universala, adica una care sa se potriveasca in cazul mai multor tipuri de autoturisme, se poate aloca un buget de circa 500 de euro. In schimb, pentru cele dedicate, care sunt si mai eficiente este nevoie de putin mai mult, insa investitia se amortizeaza, de cele mai multe ori, in decurs de 12 luni sau poate chiar mai devreme, in functie de distanta parcursa de catre fiecare sofer, economiile fiind de 40%.

Pentru toate autoturismele

Asadar, cine detine un autoturism Dacia Logan, indiferent de motorizare, va avea la dispozitie o multime de instalatii GPL auto din care sa aleaga, alte modele comune fiind Opel Astra, Volkswagen Golf, Ford Focus si nu numai.

Fiabilitate

Aceste instalatii ajuta la prelungirea duratei de viata a autoturismelor prin faptul ca tipul de carburant folosit este unul mult mai curat, fara impuritati care sa se depuna pe componentele motorului, ceea ce presupune ca orice sofer va avea mult de castigat.

Usor de montat

De asemenea, sistemele sunt foarte usor de montat, ceea ce presupune ca bugetele alocate pentru manopera nu trebuie sa fie foarte mari, iar cu o investitie minima orice sofer poate sa ajunga sa faca economii considerabile pe termen lung, astfel ca aceasta reprezinta o solutie care merita luata in calcul in toate situatiile.

Economii mari

Bineinteles, valorile difera de la un caz la altul, insa, de regula, la fiecare drum parcurs se va face o economie de circa 40%. Cu siguranta, orice sofer isi doreste sa faca economii de fiecare data cand merge cu masina, iar performante de 40% nu pot fi obtinute decat de masinile electrice, insa acestea se dovedesc a fi foarte costisitoare si de multe ori nepractice.

Ideal pe termen lung

Astfel, cine alege instalatii GPL auto de la MonteazaGPL se va bucura si de faptul ca acestea sunt usor de intretinut si sunt fiabile, ceea ce presupune ca de-a lungul timpului se vor prezenta in cele mai bune conditii, durata de viata minim fiind de peste 10 ani.

Leave a Comment