De ce sa nu schimbi acum ecranul telefonului tau?

Utilizatorii Iphone se pot confrunta cu diverse probleme daca scapa accidental aceste telefoane pe jos. Ca orice gadget de ultima generatie aceste dispozitive nu sunt atat de rezistente pe cat si-ar dori utilizatorii. Este de ajuns un soc mecanic mai puternic si display-ul sau geamul protector iPhone se poate sparge.

Sunt doua metode de a repara ecranul Iphone. In cazul in care este spart doar geamul, se poate schimba aceasta sticla. Geamul iPhone este lipit pe toata suprafata display-ului LCD, inlaturarea acestuia facandu-se doar in laboratoare speciale si de catre personal calificat. La fel si lipirea noului geam trebuie facuta profesional, cu unelte si solutii speciale. Aceasta metoda este una de compromis, mai ieftina, solutia cea ma viabila fiind schimbarea display-ului complet.

Schimbarea display-ului pentru Iphone se poate face in siguranta in service-ul Prestige GSM. Piesele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, beneficiand de garantie de 2 ani de zile pentru persoane fizice si de 1 an pentru persoane juridice.Se acorda garantie inclusiv pentru lucrarea efectuata de 90 zile.

La Prestige GSM se poate inlocui display pentru urmatoarele tipuri de telefoane:

-iphone 5s

-iphone 5se

-iphone 6

-iphone 6s

-iphone 6s plus

-iphone 7

-iphone 7 plus

-iphone 8

-iphone 8 plus

-iphone X

Când apare o defecțiune, rezolvarea acesteia devine o prioritate, iar experiența și garanția oferită de service-ul la care apelezi sunt foarte importante.Pe cat de importanta este eficienta si calitatea reparatiei pe atat de importanta este si rapiditatea cu care se rezolva defectiunea telefonului.Toate aceste calitati sunt într-un echilibru perfect la Prestige GSM.

Prestige GSM îți sare în ajutor cu servicii profesioniste de înlocuire a display-ului pentru iPhone. Putem monta gratuit noul display în doar 20 minute, ceea ce înseamnă că telefonul tău va fi ca și nou într-un timp extrem de scurt. Telefonul tău iPhone va fi reparat folosind procedee și tehnici compatibile cu producătorul, astfel încât noul display să se potrivească perfect.

Un display lovit nu este deloc aspectuos, iar la prestige gsm poti schimba ieftin display-uri.In timp acesta poate duce la defectarea telefonului tău, aspectul neglijent spune multe despre tine și despre grija pe care o acorzi lucrurilor tale.

Toate preturile practicate de Prestige GSM le veti gasi pe site. In cazul in care veti gasi in alta parte o oferta mai ieftina, Prestige GSM va va oferi o contra-oferta mai avantajoasa astfel incat sa ai telefonul reparat cu cea mai potrivita varianta de pe piata.

 

 

Leave a Comment