De ce este buna epilarea definitiva?

Vara nu este departe, dar este mai bine sa o faceti din timp, avand in vedere cand sa purtati pantaloni scurti, fuste mini si maneci scurte, va trebui sa gasim cea mai buna solutie pentru epilarea permanenta, care va va permite sa scapati de toate exces de par. Pentru totdeauna sau cel putin mult timp. Cele mai populare doua solutii sunt epilarea usoara pulsata si epilarea cu laser, care sunt indragite de vedete precum surorile Kardashian si Emily Ratajkowski, carora le place sa posteze fotografii pe hainele lor (nu numai in sezonul cel mai fierbinte). Te intereseaza acest subiect?

Continuati sa cititi acest articol si alegeti tehnologia potrivita dintre optiunile posibile! In primul rand, trebuie clarificate doua lucruri: primul este ca indepartarea parului nu este permanenta, ci se prelungeste in timp. Indiferent de tehnica aleasa, rata caderii parului este de aproximativ 80%. Indiferent de laserul pe care il alegeti, restul va deveni pufos. In al doilea rand: pentru a obtine rezultate, DIY nu este inclus. Atat tratamentul cu lumina pulsata, cat si tratamentul cu laser trebuie sa fie efectuate de personal experimentat si calificat. Verificati intotdeauna si intrebati despre cel mai bun centru de infrumusetare. Cu exceptia cazurilor speciale de patologii hormonale care stimuleaza cresterea parului (cauzate de aportul de medicamente), terapia cu laser se dovedeste adesea decisiva. Exista un avantaj: in comparatie cu lumina pulsata, de obicei este nevoie de mai putin timp pentru a vedea rezultatele. In plus, puteti alege cel mai bun tip de laser in functie de nevoile dvs. De exemplu, alexandritul este potrivit pentru persoanele cu pielea mai deschisa, in timp ce granatul din aluminiu neodim-itriu este potrivit pentru persoanele cu pielea mai inchisa la culoare.

Din fericire, exista putine contraindicatii pentru epilare definitiva: de exemplu, exista boli caracterizate prin fotosensibilitate sau cicatrici recente. Aceasta tehnica nu este recomandata daca se utilizeaza medicamente anticoagulante sau este prezenta coagulopatie. Cand exista alunite, abraziuni, iritante si cosuri, trebuie sa fii foarte atent pentru ca numai un expert poate evalua ce tehnica sa aleaga si daca indeplineste toate conditiile pentru o intalnire pe baza situatiei specifice. Amintiti-va: intre sedintele de tratament si pe tot parcursul lunii dupa tratament, este important sa nu expuneti zona tratata la soare. In cele din urma, partea de cost: costul pe sesiune incepe de la 100 de euro la 400 de euro. Laserul nu este un tratament ieftin, dar in timp, costul va fi amortizat deoarece nu va mai trebui sa rezervati sau sa cumparati ceara sau aparate de ras. In scopuri de igiena si igiena, atat barbatii, cat si femeile efectueaza indepartarea parului, cum ar fi participarea la sport sau accidentare si ca tratament cosmetic. De fapt, prezenta excesului de par in multe parti ale corpului este considerata un defect. Prin urmare, exista o nevoie din ce in ce mai mare de tratamente permanente pentru indepartarea parului. Indepartarea parului poate fi efectuata pe toate partile corpului acoperite cu exces de par. Cele mai necesare zone pentru barbati sunt gatul, pieptul si spatele, in timp ce epilarea femeilor se refera la fata, axile, picioare, brate si inghinal.

Leave a Comment