Cum se aplica stickerele auto

Personalizarea masinii reprezinta o preocupare pentru multi dintre soferi, in special pentru cei mai tineri, iar acestia au acces la nenumarate posibilitati in acest sens, care se aleg in functie de bugetul alocat pentru aceasta operatiune. Chiar daca majoritatea procedurilor sunt complicate, intotdeauna se gasesc si variante ceva mai accesibile din toate punctele de vedere, iar apelarea la stickere auto este o solutie care merita luata in calcul in toate cazurile intrucat este foarte avantajoasa.

Alege sticker-ul potrivit

ColantariDesign dispune de o gama foarte variata de stickere auto, care sunt ideale pe toate tipurile de masini, dar si pentru toate gusturile soferilor. Unele sunt simple, precum niste mesaje amuzante, distractive, fie litere chinezesti, desene tribale si nu numai, care se pot aplica pe orice element de caroserie, fie pot fi alese cele mai mari, care sa se intinda pe portierele din fata si din spate, pe capota, cupola si portbagaj.

Aplicarea corecta

Pentru ca efectul sa fie cel dorit, ColantariDesign vine cu cateva reguli de care trebuie sa se tina cont in toate situatiile pentru a se ajunge la rezultatele asteptate. In primul rand, este important ca autoturismul sa fie spalat in prealabil si uscat, urmand ca mai apoi sa fie simulata aplicarea, pentru ca de pe urma acestui proces se pot face ajustarile necesare. Cu alte cuvinte, este nevoie ca stickerul ales sa se plaseze pe o folie transparenta, iar prin intermediul acesteia se aplica temporar pe masina, adezivul fiind unul special, care permite dezlipirea si relipirea lui de cateva ori, pana sa se ajunge la pozitia dorita. Dupa o analiza atenta, soferii se hotarasc cu privire la amplasarea sticker-ului, iar daca totul este perfect se poate lipi definitiv fie se poate dezlipi folia de transfer pentru a face ajustarile necesare.

Aplicarea sticker-ului nu este deloc dificila si presupune ca acesta sa fie apasat puternic cu o racleta speciala pentru a se lipi uniform, urmand ca la final sa fie indepartata folia temporara, iar soferii sa se bucure de rezultate. Cu alte cuvinte, procedura nu este deloc complicata si nici macar nu este nevoie de ajutorul mai multor persoane, ci este suficient ca stickerele sa fie bine apasate pentru a se lipi de masina, fara a aparea bule de aer.

Flexibilitate

Cine apeleaza la ColantariDesign se bucura de faptul ca au la dispozitie foarte multe optiuni din care pot alege, insa personalizarea cu stickere a masinilor este ideala si datorita faptului ca oricand se poate reveni asupra deciziei. Pe cat de simplu este ca stickerele sa fie aplicate, pe atat de usor acestea se vor putea dezlipi, fara sa lase urme pe vopsea intrucat se foloseste un adeziv de calitate, care nu ataca in nici un fel suprafata, ci mai mult, o protejeaza.

Leave a Comment