Cele mai bune produse pentru curatenie le gasesti aici

De fiecare data cand mergem la o toaleta publica sau la toaleta unei unitati medicale vom avea nevoie dupa ce folosim baia de ceva pe care sa ne stergem mainile. Exista locatii care folosesc uscatoare de maini, iar altele folosesc prosoape din hartie.

Din pacate exista anumite uscatoare de maini care nu fac decat sa imprastie mai multi germeni decat prosoapele de hartie. Se pare ca in momentul in care ne uscam mainile cu ajutorul uscatoarelor de maini creste riscul de a contacta bacterii pe suprafata mainilor, iar in momentul in care folosim prosoape de hartie, acest risc scade semnificativ.

Daca in centrele comerciale sau marile companii este acceptabil sa existe uscatoare de maini, unde concentratia de bacterii este redusa, in institutiile medicale, aceste aparate nu au ce cauta din cauza concentratiei mari de virusuri si bacterii periculoase. Din acest motiv cel mai sigur este sa alegem prosoape de hartie care sunt mult mai igienice si riscul de contaminare este unul mult mai mic.

Hartia este unul din produsele folosite in fiecare zi. Fie ca vorbim de hartie igienica, fie ca ne referim la prosoapele pliate, oamenii nu se pot lipsi de aceste produse. Daca te ocupi de partea administrativa intr-o institutie medicala poti cumpara acum prosoape din hartie pe medaz.ro, produse apreciate de toti cei care le utilizeaza. Acestea pot sa usuce mainile eficient, sa indeparteze bacteriile si sa produca cel mai mic grad de contaminare din mediul umed. Din punctul de vedere al igienei, prosoapele de hartie sunt superioare uscatoarelor de maini. Acestea ar trebui recomandate in locatii unde igiena este primordiala, inclusiv in spitale si clinici. Mai mult decat atat, chiar daca prosoapele de hartie sunt de unica folosinta, costurile nu sunt ridicate.

In spitale, produsele de unica folosinta sunt cu atat mai importante. Aici, igiena si curatenia trebui realizate in amanunt, deoarece exista multe bacterii si infectii ce se pot raspandi din cauza unei igiene precare. Streptococii, stafilococii sau orice alt tip de microbi si microorganisme se pot transmite si de la o simpla atingere a unei persoane infectate. De aceea este important sa pastram curatenia la cel mai inalt nivel. Vom avea nevoie de dezinfectanti cu grad ridicat de actiune, detergenti speciali si consumabile de unica folosinta din hartie, toate de cea mai buna calitate. Pentru domeniul medical sunt recomandate si rolele medicale de tip cearceaf, care acopera igienic paturile pacientilor si care sunt schimbate dupa fiecare pacient.

Indiferent unde lucrezi igiena este esentiala. Din acest motiv, tot mai multi profesionisti, in special din domeniile cu risc mare de contaminare folosesc produse profesionale, de cea mai buna calitate pentru a reduce riscurile de transmitere a microbilor.

Leave a Comment