Cel mai bun ceas inteligent pentru tine

Raspunzi la mesaje si apeluri imediat

Cu ajutorul unui smart watch la inchietura mainii, nu mai trebuie sa ai mereu telefonul langa tine. Poti primi apeluri si sa raspunzi la mesaje din mers. Aceasta optiune este utila atunci cand nu poti ajunge fizic la telefon, faci exercitii fizice sau alte motive care impiedica folosirea telefonului. Unele ceasuri au chiar si o functie de suport voce. Astfel poti vorbii de la inchietura mainii, facand alte activitati care nu pot fi puse pe pauza in timp esti intr-un apel.

Asadar, aceastea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le aduce achizitionarea unui smart watch, dar reprezinta unele dintre functiile care cu siguranta iti vor usura viata cotidiana. Astfel, te invitam la magazinul online iuni.ro pentru a vedea gama larga de produse de care dispunem si pentru ati alege un smart watch potrivit gusturilor tale!

Urmarirea activitatii fizice

Atunci cand dispui de un smart watch este mult mai usor sa iti atingi obiectivele de fitness, deoarece iti urmaresti activitatea zilnica cu ajutorul ceasului. Pe langa urmarirea pasilor, iti poti calcula aportul caloric si de asemenea sa tii un jurnal alimentar. Pe langa aceste functii, iti poti urmari si frecventa cardiaca pe toata durata purtarii ceasului. Iar atunci cand un smart watch sesizeaza perioade lungi fara activitate, te atentioneaza sa te deplasati, astfel incat sa iti imbunatatesi fluxul de sange si cresterea energiei prin miscare. Avand toate aceste informatii despre corpul tau, pe care le ofera ceasul inteligent, poti sa iti imbunatatesti sanatatea generala devenind cea mai buna versiune a ta.

Baterie de durata

O caracteristica importanta care face diferenta intre un smartphone si un smart watch este durata bateriei. Astfel, ceasul inteligent este capabil sa reziste cu o singura incarcare pana la 30 de zile. Asadar, atunci cand telefonul te lasa in momentele importante, smart watch-ul va salveaza.

Niciun apel pierdut

In cazul in care nu ai telefonul in apropierea ta si primesti un mesaj sau un apel, poti sa raspunzi folosindu-te de ceasul inteligent. Astfel, dupa ce iti sincronizezi ceasul cu telefonul poti prelua cu usurinta apeluri si mesaje.

Beneficiile prezentate reprezinta doar cateva dintre toate avantajele pe care le aduce un smart watch. Asadar, alege unul din magazinul online iuni.ro pentru a beneficia de toate acestea. Dipunem de o gama variata de produse si iti garantam ca iti vei gasi un smart watch exact pe gustul tau.

Leave a Comment