Broderia si avantajele sale

Daca barbatul a facut o alegere istorica de moda atunci cand a decis sa-si schimbe fusta de pantaloni (razboi, cal si lupta), atunci a compensat aceasta decizie in ziua in care a decis ca sapca va fi un accesoriu esential in viata sa. Sapcile sunt probabil imbracamintea care reprezinta cel mai bine moda barbateasca din ultimele decenii. Sportul este mai bun decat forma, accesorii populare: toata lumea il poarta, se potriveste tuturor. Prin urmare, este important sa aveti o sapca si nu orice fel de sapca, ci una brodata. La Brodara gasiti diferite modele de broderie pentru sepci, care se vor potrivi perfect cu noile tendinte si cu personalitatea dumneavostra excentrica.

Se potriveste oriunde

Exista sepci formale si informale, existand unele mai elegante decat altele. Astazi exista sepci realizate cu diferite materiale si texturi (lana, panza, neopren), cu diferite culori sau modele (de la galben fluor pana la clasicul verde de Tara Galilor) si, de asemenea, cu logo-uri, patch-uri, imprimeuri sau ceva de genul acesta . In acest fel, o sapca de lana neagra, de exemplu, poate functiona chiar si cu un aspect mai sofisticat. Apoi, exista logo-urile, pentru ca da, logo-urile s-au intors si nu ni se pare rau. Indiferent ca broderia va fi pe o sapca formala sau pe una informala, aceasta va fi facuta din materiale de cea mai buna calitate, iar dumnavoatra puteti solicita sa va fie brodate pe ea, orice doriti: de la nume, la zi de nastere sau la echipa de fotbal preferata.

Este utila, practica si mereu la moda

Sapca se foloseste pentru a merge la sala, la plimbare, la film, in oras cu pretenii, in vizite la rude, sau pur si simplu, cand mergeti la cumparaturi, tocmai de aceea trebuie sa fiti foarte atent la ceea ce doriti sa brodati pe ea. Va doriti un logo sau poate motto, dar de ce sa nu mergem putin mai departe? Sapca poate fi purtata cu aspect semi-formal, cu o camasa, poate cu un costum lejer, poate fi un complement extraordinar mai ales in lunile de vara. Nu pentru a merge la birou, desigur, dar pentru tot ce se intampla afara, de ce sa nu alegeti o broderie exemplara, pe care in momentul incare apropriatii o vor vedea, sa va intrebe cu cine ati colaborat pentru a o avea?

Spune da schimbarii

Broderia se vede mai mult in parade decat pe strazi, dar totul este o chestiune de risc. Un lucru extraordinar despre moda este tocmai posibilitatea de a incalca din cand in cand, conventiile vremii, iar daca gaseste pe cineva destul de curajos sa o poarte de ce sa nu fie purtata?

Leave a Comment