În ultimii ani, fațetele dentară au fost considerate o alternativă practică, economică și eficientă la protezele dentare asemănătoare cu implanturile, coroanele sau alte compozite plasate pe dinții deteriorați.

Se prezintă sub forma de învelișuri foarte subțiri, cu o grosime medie de 0,6 până la 0,7 mm. Fațetele dentare au particularitatea de a fi plasate doar prin lipire pe partea vizibilă a dintelui, pentru a-i îmbunătăți aspectul. Prin urmare, această operație face parte din estetica dentară. Numărul de fațete dentare care trebuie puse depinde deci de lățimea zâmbetului pacientului, adică de numărul de dinți vizibili. Datorită acesteia, acum este mai ușor să ascunzi diferitele defecte ale dinților, fără a apela la soluții spontane sau inaccesibile financiar. Astfel, dacă vreți să aflați detalii despre un preț pentru fațete dentare, vă spunem că la Dr. Kurbe avem oferte foarte convenabile.

Așa cum s-a spus mai sus, acestea sunt destinate dinților vizibili, adică celor care se află în partea din față. Prin urmare, este inutil să luăm în considerare această soluție pentru dinții care se află în partea din spate a gurii. Evident, pentru a obține un rezultat impecabil și natural, fațetele dentare trebuie făcute pe măsură. Această condiție contribuie la longevitatea acestor fațete pentru cât mai mult timp.

Preț fațete dentare

Dincolo de faptul că la Dr. Kurbe Dental Clinic avem prețuri bune pentru această procedură, acestea vă ajută să schimbați forma dinților, pentru că remodelează zâmbetul, corectează și armonizează dinții prea mici, prea scurți, crăpați în urma unui accident sau rupți. De asemenea, acestea ascund imperfecțiunile dinților și permit medicului stomatolog să dea o formă mai bună dinților, pentru a obține un zâmbet grațios.

În altă ordine de idei, este o soluție eficientă și de lungă durată în comparație cu metodele tradiționale de albire a dinților și corectează pătarea inestetică a dinților cauzată de consumul excesiv de băuturi care conțin cofeină, țigări, și tratamentele medicale repetate precum administrarea de antibiotice repetate și în doze mari.

Pe de altă parte, fațetele dentare înlocuiesc tratamentele ortodontice, corectează nealinierea dintre dinți, chiar și pe cele mai importante, umple golurile dintre dinți, mai ales atunci când sunt inestetici, prea mari sau au formă neregulată.

Avantajele fațetelor dentare sunt multiple:

        – păstrează structura intactă a dinților;

        – îmbunătățește aspectul dinților fără a-i devitaliza;

        – armonizează alinierea dinților într-un mod natural și de durată;

        – oferă un alb imaculat pe termen lung și o transparență diafană;

       –  garantează strălucire, comparativ cu albirea convențională;

       –  contribuie la îmbunătățirea zâmbetului;

       –  provoacă o pierdere semnificativ mai mică a structurii dintelui, spre deosebire de coroanele convenționale și orice altă soluție;

        –  rezistă la carii dentare și orice tip de pete de alimente sau medicamente;

        –  instalarea este nedureroasă și ușor de implementat;

Află detalii despre preț fațete dentare pe www.dr.kurbe.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *