Auto Cobalcescu – alegerea ideala pentru o masina noua

Opteaza chiar acum sa-ti achizitionezi masina mult visata si sa beneficiezi de servicii de mecanica, caroserie, ITP, de la dealerul Auto Cobalcescu. Acest dealer se remarca pe piata printr-o bogata experienta in acest domeniu, prin produse si servicii de inalta calitate si prin personal specializat, pregatit sa-ti ofere informatiile de care ai nevoie. Este important de precizat faptul ca Auto Cobalcescu se situeaza in topul dealerilor auto din capitala. Auto Cobalcescu este un dealer auto multi-marca ce comercializeaza branduri foarte apreciate in domeniul auto, precum: Dacia, Renault, Nissan, MINI, BMW. Asadar, daca iti doresti sa achizitionezi o masina fabricata de unul dintre aceste branduri renumite, apeleaza cu incredere la specialistii Auto Cobalcescu si cu siguranta vei fi multumit pe deplin!

Garantie oferita

Auto Cobalcescu iti ofera garantie pentru autoturismul Dacia, Renault, Nissan, MINI, BMW in baza contractului de garantie. Asadar, alege sa apelezi la un dealer auto de incredere precum Auto Cobalcescu, iar in acest fel vei fi lipsit de numeroase griji, iar masina ta va beneficia de cele mai bune servicii.

Administrare service flote

Daca detii una sau mai multe flote auto, dealerul Auto Cobalcescu iti pune la dispozitie servicii personalizate in functie de particularitatile flotelor, ce presupun reparatia si intretinerea acestora prin intermediul Key Account-ului si al rampelor de service dedicate. Cu alte cuvinte, Auto Cobolcescu iti ofera solutii eficiente pentru administrarea flotelor companiei tale.

Auto Rulate de la Auto Cobalcescu

Auto Cobalcescu iti pune la dispozitie posibilitatea de a achizitiona si auto rulate la preturi foarte accesibile. De asemenea, ai posibilitatea de a beneficia de programul buy-back. In ceea ce priveste masinile rulate, pe site, in acesta sectiune ai posibilitatea de a aplica filtre in vederea identificarii masinii ideale pentru tine, asadar nu uita sa completezi formularul din partea stanga a paginii, cu detalii despre marca, model, kilometraj, an fabricatie, transmisie. Afla mai multe detalii pe autocobalcescu.ro sau contacteaza chiar acum telefonic sau pe e-mail reprezentantii Auto Cobalcescu.

Opteaza pentru Test Drive

Auto Cobalcescu iti pune la dispozitie posibilitatea de a opta pentru test drive, iar in acest fel te vei convinge daca masina preferata este conform asteptarilor tale in ceea ce priveste fiabilitatea, siguranta, dotarile si multe alte aspecte. Asadar, nu mai sta pe ganduri si completeaza chiar acum formularul aflat in sectiunea „test drive”, pe site-ul autocobalcescu.ro, iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de reprezentantii Auto Cobalcescu.

Solicita o oferta!

Daca te-ai hotarat si doresti sa-ti achizitionezi unul sau mai multe autoturisme de la dealerul Auto Cobalcescu, solicita chiar acum o ofera, iar tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul afisat pe sitein sectiunea „cere oferta”, iar in cel mai scurt timp vei primi oferta solicitata.

Leave a Comment