Asigura-te ca propria organizatie protejeaza mediul

Orice domeniu de lucru este unul tot mai aglomerat si mai competitiv, motiv pentru care doar cei mai buni vor reusi sa se remarce si sa se integreze cu brio, iar in acest sens este nevoie de mai multe idei creative, dar si de bugete generoase pentru a fi puse in practica. In schimb, exista si solutii mai accesibile din punct de vedere financiar, care aduc si mai multe avantaje, iar cum poluarea reprezinta un fenomen complex in ziua de azi, au mult de castigat cei care sunt implicati in combaterea fenomenului.

O bila alba

Se pot lua in calcul oricand toate detaliile necesare pentru certificare ISO 14001 pentru ca acestea aduc o bila alba in toate cazurile, organizatiile fiind mai bine vazute atat de catre clienti, cat si de parteneri, furnizori sau investitori, fiind o dovada a profesionalismului aratat. Nu numai ca certificatele ajuta la protejarea mediului, insa se aduc imbunatatiri si la alte capitole care merita luate in calcul in toate conditiile.

Conditii ideale de lucru

De exemplu, se asigura cele mai bune conditii de lucru, indiferent de domeniul in care se desfasoara activitatea, iar angajatii vor invata cum sa lucreze mai eficient, eliminand timpii morti, ocazie cu care vor obtine performante superioare, insa se vor bucura si de mai mult timp liber. Pe aceasta cale se pastreaza si motivatia, ceea ce este important in toate conditiile si de multe ori pot aparea situatii tensionate cand angajatii devin nemultumiti.

Cei mai buni angajati

Mai mult, cu o certificare ISO 14001 pot fi atrasi si cei mai experimentati angajati pentru ca acestia isi vor dori intotdeauna sa lucreze intr-un mediu unde au parte de cele mai bune conditii si unde stiu ca angajatorul este cu adevarat profesionist.

Venituri mai mari

Bineinteles, unul dintre obiectivele principale ale oricarui angajator este reprezentat de obtinerea celor mai bune performante si a unor venituri mai mari, iar totul este posibil cu ajutorul acestui tip de certificat intrucat se elimina pierderile inutile prin controlarea tuturor activitatilor, ocazie cu care cresc si veniturile.

Noi piete

Mai mult, aceasta este o ocazie ideala prin care pot fi cucerite noi piete intrucat prin dezvoltarea unei organizatii este mai usor sa se ajunga la noi clienti din diverse domenii, ceea ce presupune, din nou, obtinerea unor venituri mai mari, dar si cresterea responsabilitatilor.

In toata lumea

Nu in ultimul rand, pe aceast cale organizatiile au posibilitatea de a cuceri intreaga lume intrucat certificatele ISO sunt recunoscute in peste 100 de tari de pe tot globul. Cu alte cuvinte, daca acestea sunt obtinute in Romania, vor avea aceeasi influenta si in Statele Unite, dar si in unele tari din Asia, fie in restul Europei.

Leave a Comment