Procedura de aquafilling fese se traduce prin inserarea unei substanțe de ultimă generație care are rolul de a umple acolo unde este nevoie, care a fost folosită frecvent în ultima vreme. Conține mai mult de 97% apă în structura sa și este pe deplin compatibil cu țesutul uman. Prin urmare, este o substanță care poate fi folosită în siguranță în procesele de aquafilling fese, aplicabil doamnelor care își doresc un posterior mai generos.

Cum se aplică aquafilling în fese?

Mărirea feselor Aquafilling poate fi aplicată la fel de ușor ca o procedură de umplere cu botox care necesită o atenție deosebită pentru a oferi un mediu steril doar sub anestezie locală, fără a fi nevoie de anestezie generală. Este o metodă foarte compatibilă cu anatomia corpului, care nu trebuie să fie supusă unei operații secundare.

Procedura durează aproximativ 30-40 de minute în total, prin amorțirea completă a țesutului din zonă cu medicamente anestezice locale și injectarea substanței asemănătoare gelului. Pacientul este complet treaz în timpul acestei proceduri, este conștient și are posibilitatea de a observa cantitatea de substanță care trebuie aplicată și dimensiunea pe care o dorește.

Care este prețul măririi feselor cu aquafilling?

Este una dintre cele mai frecvente întrebări despre estetica feselor nechirurgicale. Atunci când fac o alegere, oamenii, desigur, fac un calcul al costurilor în momentul în care se decide dacă să trebuie să facă această intervenție sau nu. Cu toate acestea, mulți factori importanți, cum ar fi cât de multă substanță va fi necesară pentru a ajunge la dimensiunea dorită.

Pentru toți acești factori, trebuie efectuată o examinare completă a feselor. Medicul îi explica pacientei tehnica care va fi aplicată, cât de mult filler va fi injectat în zonă și ce trebuie făcut pentru a obține raportul perfect.

Aplicarea aquafilling în fese nu provoacă efecte nedorite, nici la momentul aplicării, nici în viitor, iar asta pentru că volumele folosite nu sunt volume mari și nu sunt substanțe care ar putea afecta anatomia feselor.

Dr. Delbani efectuează operații de estetică a feselor, mărire pentru a oferi feselor un aspect frumos. Necesitatea măririi feselor poate apărea din diverse motive. Persoanele care nu sunt mulțumite de aspect pot aplica la acest tip de chirurgie plastică, iar procedura aquafilling în fese este printre preferatele doamnelor și domnișoarelor.

Pe lângă factorii genetici, regiunea feselor este zona corpului care este în mod constant expusă schimbărilor. Perioadele de după naștere, pierderea rapidă în greutate și programele de dietă afectează această zonă. 

Mărirea nu înseamnă doar mărirea feselor, pentru că aceasta se aplică și pentru a corecta și remodela zona șoldurilor.

Așadar, puteți apela la Dr. Delbani pentru această procedură medicală, dar și pentru multe altele, iar efectele se vor vedea foarte rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *