Am pus la punct detaliile ceremoniei fetitei mele

Pentru ca aducerea pe lume reprezinta poate cea mai mare bucurie pentru parinti, bineinteles, acestia trebuie sa celebreze momentul si printr-o petrecere pe cinste, astfel ca botezul este foarte important. Totusi, la fel ca nunta, acesta este un eveniment deosebit care trebuie planuit cu minutiozitate, motiv pentru care nici un detaliu nu trebuie sa scape, in special atunci cand vine vorba de rochita botez.

Traditional

Pentru o ceremonie traditionala, care respecta indeaproape toate regulile nescrise, este mai dificil de gasit rochita perfecta, insa Andini vine cu nenumarate propuneri, iar toate se afla la doua, trei click-uri distanta, fara a mai fi necesara alergarea prin toate magazinele. Optiunile cu privire la materiale sunt, din nou, destul de variate si, de obicei, se prefera cele mai naturale fibre, precum matasea sau bumbacul intrucat aduc mai mult confort, dar si alte plusuri.

Culori

De cele mai multe ori, rochitele sunt albe, pentru ca aceasta culoare simbolizeaza inocenta celor mici, puritatea si renastarea, insa materialele din care sunt confectionate acestea pot influenta foarte mult intensitatea albului. Totusi, satinul si matasea stralucesc in intuneric, motiv pentru care pot fi puse in evidenta daca se doreste. In acelasi timp, nu trebuie omise nici alte culori deschise in cazul in care nu se doreste respectarea tuturor regulilor.

Confort

Este esential ca orice rochita botez sa aduca mult confort, pentru ca cei mici sa se simta grozav pe toata durata ceremoniei intrucat acest eveniment este special pregatit in cinstea lor. Din acest motiv este important ca materialele folosite sa fie de cea mai buna calitate si sa nu irite pielea. In schimb, nu trebuie uitat body-ul care sa se poarte sub rochita, pentru ca pe aceasta cale se aduce mai mult confort, iar scutecul va sta perfect.

Nu uita de accesorii

La capitolul accesorii pot fi amintite mai multe, de la bonete, caciulite care sa fie incluse in set cu rochita, la biberoane, prosoape, paturi, care toate pot fi personalizate, sosetele, incaltaminte, bratari, lantisoare, cercei si nu numai, toate pot aduce completarile necesare.

Fii mai organizat

De multe ori poate fi dificil sa se aleaga o rochita botez perfecta, dar cu ajutorul Andini intregul proces e mai simplu, pentru ca optiunile sunt foarte variate, pentru toate preferintele, dar si preturile sunt foarte atractive. Mai mult, totul se afla in acelasi loc, ceea ce presupune ca se pot face economii considerabile de timp atunci cand se organizeaza evenimentul. De asemenea, calitatea produselor nu va dezamagi niciodata, intrucat la procesul de confectionare se folosesc doar cele mai bune materiale, care vor face diferenta in toate conditiile si aduc tot confortul de care au nevoie cei mici pentru a se simti grozav in cadrul acestui eveniment organizat in cinstea lor.

Leave a Comment