Am fost foarte stresat cu privire la bacalaureat

Examenul de bacalaureat reprezinta cel mai important pas din viata unui elev de liceu, iar obtinerea unei note cat mai mari va deschide portile catre cele mai prestigioase universitati din tara si din lume. In schimb, pregatirea pentru acest examen este, cu siguranta, un adevarat stres pentru fiecare elev din cauza volumului generos de informatii care trebuie sa fie retinute. Totusi, in ajutorul acestora vine platforma Emedi, care poate fi vazuta ca o solutie moderna si mult mai eficienta de invatare. Aici vei gasi toate lectiile bine structurate, alaturi de multe teste care pot fi parcurse, astfel incat sa ai toate sansele de obtinere a unei note mari.

Te ajuta mult feedback-ul

Cu siguranta orice elev are propriul stil de invatare, dar la Emedi te asteapta o multime de informatii noi pe care sa parcurgi toate informatiile necesare pentru a-ti fi cat mai comod. Poti face mai multe tipuri de teste, iar cu ajutorul feedback-ului disponibil aici iti va fi mai simplu sa stii unde gresesti si sa identifici notiunile pe care sa le aprofundezi.

Abonamentul care iti convine

Emedi iti propune mai multe abonamente din care poti alege, iar pentru a accesa platforma pentru 30 de zile trebuie sa pregatesti 35 de lei. Pentru doua luni pretul devine mai avantajos si platesti 59 de lei, insa de departe cea mai profitabila varianta este pentru trei luni la numai 89 de lei.

Calea moderna de a invata

Cu siguranta, aceasta cea mai moderna varianta de a invata, direct online, cu ajutorul unei platforme bine puse la punct si intuitive, unde toate informatiile cautate se afla la numai cateva click-uri distanta, asa ca poti sa incepi chiar in acest moment sa te pregatesti asa cum trebuie pentru examenul de bacalaureat.

Mult mai comod

Adesea liceenii isi petrec mult timp in fata laptopului sau al telefonului, insa de acum aceste dispozitive pot fi folosite intr-un mod mult mai constructiv. Asadar, platforma emedi este bine pusa la punct, avand o interfata intuitiva, ceea ce presupune ca oricine se va descurca si va gasi imediat orice informatie pe care o cauta. Cu alte cuvinte, poti spune adio tuturor cartilor si culegerilor pe care trebuie sa le ai la tine pentru a invata, cand acum orice informatie direct online.

Exersezi mai mult

Cu totii stim ca exercitiul este mama invataturii, motiv pentru care cu Emedi ai ocazia de a exersa pana stii tot si pana cand stapanesti intreaga materie la romana sau la istorie pentru a nu avea nicio grija la examen. Obtine o nota cat mai bune si poti ajunge la facultatea la care iti doresti, iar totul est atat de simplu.

Leave a Comment