Am descoperit unul din cele mai frumoase orase din lume!

Orasul Havana reprezinta unul din cele mai frumoase orase din America de Sud. Datorita pozitionarii sale, orasul are toate ingredientele pentru a putea sa fie numit o perla a acelei zonei. Fiecare dintre noi trebuie sa ajungem acolo, macar o data in viata. Fiecare loc vizitat reprezinta un plus pentru minte si suflet. De aceea cred ca orice sansa care ni se ofera trebuie luata. Asa am facut si eu acum cateva saptamani cand am mers intr-o excursie last minute in Havana, Cuba.

Pot spune ca a fost o experienta unica, neasteptat de buna si din care am tras foarte multe invataminte. Inainte sa vorbesc despre toate acestea vreau doar sa va mai spun ca pe durata intregii mele sederi acolo am fost cazat la hotelul Neptuno Triton din capitala. Pot sa va spun ca sederea mea acest hotel chiar a fost o placere. Nu am intalnit dificultati sau neplaceri, totul a fost extrem de bine din punct devedere al calitatii serviciilor. Din partea mea, hotel Neptuno Triton, aveti un mare like.

Acum, revenind la ceea ce am trait in Havana pot sa va spun ca toata experienta traita acolo a insemnat foarte mult pentru mine. Nu doar ca am vazut locuri extraordinare, ci am intalnit si oameni la fel de extraordinari. In fapt, se poate spune ca exista o simbioza perfecta intre locurile si imprejurimile orasului si locuitorii acestuia. Totul pare ca se incadreaza in acelasi tipar al optimismului, al pozitivismului si al starii de bine. Totul culmineaza cu acel minunat ocean care iti ofera o anumita pace si parca te cheama sa meditezi la toata viata ta.

Pot spune ca a fost o atmosfera cu adevarat unica care nu poate sa fie descrisa in cuvinte deoarece acestea ar fi mult prea sarace pentru multitudinea de sentimente pe care eu le am acum pentru acest loc. Pot spune ca excursia last minute in Havana, Cuba, nu a adus doar un bilet de avion mult mai ieftin, ci a adus si o oprtunitate de a cunoste o tara cu adevarat superba. O tara in care lumea incearca sa devina din ce in ce mai buna si mai optimista pe zi ce trece. Si atunci cand dai de o astfel de lume parca nu iti mai vine sa pleci.

Va recomand sa mergeti si sa vizitati Havana. Daca prindeti si o oferta last minute este si mai bine. Trebuie doar sa incercati si sa vedeti cum este. Eu sunt sigur ca o sa va placa si o sa doriti sa va reintoarceti de fiecare data cand aveti ocazia. Zic ca merita sa mergeti si sa descoperiti lumea asta mare. Sunt multe locuri frumoase care chiar merita descoperite. O sa va incarcati de pozitivism si o sa vedeti ca lumea se intinde mult fata de orizontul nostru european.

Leave a Comment