Am descoperit un produs financiar util afacerii mele

Finantarea unei afaceri reprezinta poate prima etapa importanta care trebuie sa fie depasita de catre antreprenori, iar in acest sens optiunile sunt destul de limitate. Totusi, Omnicredit vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa dezvolte o afacere, aceasta fiind o platforma de finantare care isi desfasoara activitatea exclusiv online si e dedicata persoanelor juridice, urmand ca in viitorul apropiat si persoanele fizice sa poata beneficia de solutiile promise. Descopera serviciul de factoring de la Omnicredit si vezi care sunt toate avantajele promise.

Ce este factoring-ul

Inainte de toate trebuie sa stii ce este factoring-ul, adica un serviciu foarte util pe care il ai la dispozitie la Omnicredit. Orice firma comercializeaza produse sau ofera servicii, iar facturile se incaseaza, de regula, intre 30 si 90 de zile, ceea ce presupune ca acestea reprezinta niste sume de bani blocate care nu pot fi utilizate. Astfel, aici intervine Omnicredit prin acest serviciu de factoring pentru ca sunt cesionate creantele si vei putea primi banii direct pentru facturile tale, fara sa mai fii nevoit sa astepti pana la data scadenta.

Fara griji

Asadar, scapi din start de grija incasarii facturilor pentru ca oricand pot exista clienti care sa nu plateasca la timp, ceea ce presupune batai de cap in plus care de acum pot fi doar o amintire neplacuta, asa ca descopera serviciul de factoring pus la dispozitie de catre cei de la Omnicredit.

Mai multe avantaje importante

Unul dintre principalele avantaje ale serviciul de factoring este reprezentat de faptul ca aceasta este o modalitate de finantare flexibila si rapida, iar prin intermediul acesteia iti vei putea acoperi imediat nevoia de lichiditati. In acelasi timp, factoring-ul nu este un credit, ci doar o solutie care te ajuta sa accelerezi veniturile companiei pe care o conduci.

Foloseste calculatorul online

Online totul este mult mai simplu, iar la Omnicredit ai chiar posibilitatea de a folosi online calculatorul pentru factoring care te ajuta ca in numai cateva secunde sa afli ce suma vei primi pentru fiecare factura. Cu alte cuvinte, trebuie doar sa alegi valoarea acesteia si data scadentei, de pana la 250.000 de lei si pana la 120 de zile, iar pe aceasta cale nu mai ai banii blocati.

Ajutorul de care aveai nevoie

Cu siguranta, platforma fintech Omnicredit aduce ajutorul de care aveai nevoie in materie de finante pentru afacerea ta intrucat totul este usor de folosit, transparent, astfel incat sa nu mai ai nicio grija si te vei bucura de mai multe beneficii.

Pentru toate domeniile

Produsele Omnicredit sunt dedicate tuturor domeniilor, astfel ca nu sunt impuse limite din acest punct de vedere. Poate vrei sa deschizi un restaurant, o cafenea, un teren de sport multifunctional, o florarie sau un magazin online, totul este posibil aici, fara sa te mai complici cu alte solutii de finantare.

Experienta bogata

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar, specialistii de la Omnicredit ajuta orice antreprenor sa puna pe picioare propria afacere. Te vei bucura de educatie financiara de care, cu siguranta, vei avea nevoie si intotdeauna se vor gasi solutiile prin care sa iti poti pune in practica ideile. De asemenea, cu cat esti mai creativ, cu atat mai bine pentru ca pe aceasta cale vei ajunge la cele mai mari performante in domeniul tau.

Evita birocratia

Nu trebuie omis nici faptul ca ai ocazia de evitare a birocratiei care este specifica sistemului financiar in Romania. Conditiile nu sunt deloc stricte si ai parte de toata libertatea necesara, asa ca descopera serviciul de factoring alaturi de toate celelalte produse pe care le ai la dispozitie in cadrul platformei Omnicredit.

Leave a Comment