Am avut nevoie de un nou set de jaluzele

Amenajarea propriei locuinte cuprinde nenumarate etape, iar fiecare dintre acestea trebuie abordate treptat pentru ca totul sa iasa perfect. Astfel, la capitolul de asigurare a intimitatii trebuie sa fie alese niste lenjerii ideale cu design-ul din locuinta, motiv pentru care merita sa vezi catalogul DHN. De aici poti alege mai multe variante, insa una dintre cele mai populare e reprezentata de jaluzelele orizontale din aluminiu care asigura un raport calitate – pret mai mult decat ideal. Jaluzelele pot fi confectionate din mai multe materiale, precum PVC, plastic sau textil, insa acestea nu se ridica la nivelul aluminiului, care este foarte rezistent si asigura mai multe plusuri.

Personalizare

In acelasi timp, aluminiul poate fi personalizat la fel ca toate celelalte materiale, ocazie cu care vor fi indeplinite cerintele estetice ale tuturor clientilor, iar orice mediu va arata perfect din toate punctele de vedere. Paleta de culori este foarte vasta, motiv pentru care intotdeauna se vor gasi optiunile potrivite pentru orice incapere, iar in functie de decizia luata lumina va fi reflectata mai eficient.

Durata de viata

Poate ca cel mai mare avantaj adus de aceste jaluzele e reprezentat de durata de viata intrucat rezista in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, fara sa se deterioreze si sa piarda la capitolul estetica. Plasticul se decoloreaza, insa isi poate schimba si forma din cauza razelor soarelui, pe cand aluminiul e mult mai rezistent si chiar ajuta la diminuarea pierderilor de caldura din timpul iernii, fapt care aduce economii considerabile la facturi. Nu trebuie omis nici faptul ca aluminiul este un material prietenos cu mediul inconjurator intrucat poate fi reciclat de nenumarate ori pe toata durata de viata care poate sa depaseasca si 50 de ani.

Usor de folosit

In acelasi timp, jaluzelele orizontale sunt foarte usor de folosit, motiv pentru care va fi simplu sa se gaseasca pozitia optima pentru a permite sau stopa patrunderea razelor soarelui. In schimb, jaluzelele aduc toata intimitatea necesara in orice spatiu, ocazie cu care va fi obturata vederea curiosilor din exterior.

Automat

Daca vezi catalogul DHN vei constata ca aceste jaluzele sunt manuale, insa daca se doreste se poate implementa un sistem automat care aduce si mai mult confort, iar tehnologia folosita este foarte fiabila, intretinerea fiind simpla si necostisitoare. In plus, daca se doreste pot fi alesi si diferiti senzori, precum cei de lumina sau caldura, care sa gestioneze automat situatia in functie conditiile intalnite.

Preturi

Tarifele sunt foarte accesibile, iar raportul calitate – pret merita luat in calcul in toate situatiile, motiv pentru care oricine va apela la DHN va avea parte de cele mai bune conditii si va fi pe deplin multumit. Preturile sunt calculate in functie de fiecare proiect in parte, iar avantajele aduse sunt direct proportionale.

Leave a Comment