Acasa sau la job, unde e mai bine sa primesti florile cumparate de la florarii care livreaza flori oriunde vrei tu?

De cele mai multe ori viata noastra se imparte intre doua locuri: acasa si locul de munca. Cand nu suntem acasa suntem la munca, cand nu suntem la munca suntem acasa. La orice comanda facuta online trebuie sa ne decidem unde vom primi produsele dorite. Florariile online care livreaza flori rapid in Bucuresti si Ilfov iti ofera posibilitatea sa le primesti in oricare loc, depinde doar de tine ce alegi. Unde e mai bine sa primesti florile din florariile online care livreaza flori in cel mai scurt timp posibil?

Flori la domiciliu                                              

O optiune ar fi sa le primesti acasa. E o optiune preferata in 60% din cazuri, e mai comod, mai usor sa iti vina florile acasa. Chiar daca tu esti la job e cineva care sa ti le ia, o ruda, un vecin, sotul, copilul. Acasa stii ca florile sunt in siguranta, le poti pune si intr-o vaza cu apa pentru a nu se ofili, pentru a arata la fel de bine pana cand vii de la job.

Florile livrate acasa au si avantajul ca vor sta intr-un mediu sigur, la o temperatura constanta, nu vor fi atinse de nimeni si nici nu vor avea de suferit de pe urma schimbarilor survenite la capitolul umiditate sau temperatura. E mai bine sa ai buchetele de flori de la floraria online care livreaza flori oriunde vrei tu si pentru ca ai siguranta ca le vei primi, e mai usor sa gestionezi situatia. Acasa le poti asigura si lumina de care au nevoie, le poti pune pe o masa, poti gasi un miros placut cand te intorci de la job. Si tot acasa nu dai explicatii nimanui, stii doar tu ca le-ai primit si te poti bucura de intimitate maxima.

Livrare flori Bucuresti

A doua optiune, livrarea la job, este luata in seama doar cand nu ai pe nimeni acasa, nu are cine sa astepte curierii. Livrarea florilor de la florariile care livreaza flori in Bucuresti si Ilfov, cum e si Floraria de Vis, la job implica prezenta ta acolo in intervalul dorit pentru livrare. Trebuie sa ai grija sa le primesti personal, altfel s-ar putea sa nu iti fie lasate, e nevoie si de semnatura uneori.

Florariile care se ocupa de livrare flori Bucuresti aleg de fiecare data traseul cel mai scurt spre destinatie, florile ajung rapid la birou, asa ca e nevoie sa fii acolo si sa fii atent la momentul sosirii curierului. La locul de munca poti pune florile pe birou sau langa birou, le poti pune intr-un colt, dar nu ai siguranta ca nu vor fi atinse, mai ales daca ai multi colegi de birou care se deplaseaza dintr-o parte in alta. Atmosfera in care sunt tinute florile s-ar putea sa nu fie cea potrivita, ori e prea cald, ori e prea mare umiditate, nu e ca casa, in orice caz.

Livrarea florilor in Bucuresti, la locul de munca inseamna si o grija in plus cand pleci. Trebuie sa iei cu tine florile in masina sau in mijloace de transport in comun, vei avea grija de ele unde mergi, daca te duci si la cumparaturi. Florile livrate la locul de munca iti pot infrumuseta biroul insa, chiar daca e vorba de cateva ore, ai mereu un loc special pentru ele.

La birou s-ar putea sa primesti intrebari despre flori, ce e cu ele, ce faci cu ele, de la cine sunt, asa ca discretia nu e la fel de mare ca acasa. Si esti nevoit sa raspunzi cumva ca sa spulberi misterul, ceea ce iar nu e bine pentru intimitatea ta. Florile la birou inseamna si un motiv in plus pentru priviri atintite asupra ta, ceea ce nu e prea placut.

Leave a Comment